Bakning
Chocolate Chip Cookies
- 125 g mjukt smör
- 1 dl råsocker
- 1 ägg
- 1 1/2 dl vetemjöl
- 1/2 dl havregryn
- 1/2 tsk bakpulver
- 1/4 tsk salt
- 1 dl mörka chokladknappar + 1 dl vita
- 1 dl minimarsmallows
- Vispa smör och råsocker krämigt och rör i ägget.
- Blanda vetemjöl, havregryn, bakpulver och salt och vänd ner det i smeten.
- Ta chokladen med marsmallows och blanda i degen.
- Forma degen till en rulle (cirka 5 cm i diameter) och rulla in den i bakplåtspapper eller plastfolie. Frys den sedan i cirka 30 minuter.
- Sätt ugnen på 180 grader.
- Skiva rullen i 1 cm tjocka skivor och lägg skivorna på en plåt med bakplåtspapper.
- Grädda kakorna gyllene i mitten av ugnen i cirka 10 minuter.
Kommentarer